Studiestart 2024

På denne siden vil vi snart publisere detaljert informasjon om studiestarten for høsten 2024. Alle nye studenter vil motta denne informasjonen per e-post i form av et velkomstbrev. Brevet inneholder viktig informasjon om studiestart, samlinger, undervisningstider og annen relevant informasjon.
Studiestart Vestfold og Telemark 2020

Oversikt over oppstartstidspunkt

Vi vil snart publisere en oversikt over oppstartsdatoer og tidspunkter. Oppstart for studenter vil skje ved fysisk oppmøte eller i virtuelt klasserom. For de som starter første året på tekniske nettbaserte utdanninger vil første samling vare i 4 dager. Førsteklassinger på helseutdanninger vil ha samlinger over to dager.

Velkomstbrev

Alle nye studenter vil motta et velkomstbrev fra Fagskolen Vestfold og Telemark. Dette brevet inneholder detaljert informasjon om studiestart, inkludert tid og sted for første samling, samt informasjon om klassetilhørighet, læringsplattform, klassebytte og andre viktige detaljer. Velkomstbrevene vil også bli lagt ut på vår nettside under fanen «For studenter».

Læringsplattform

Før studiestart vil du få tilsendt brukernavn og passord til skolens læringsplattform (Canvas) via SMS. På læringsplattformen vil du finne emneplaner, forelesningsmateriell, og praktisk informasjon.

Samlingsplan

Samlingsplanen vil bli publisert i Canvas, forsiden av skolens nettside, og på denne siden så snart den er ferdigstilt.

Studenthåndbok

Vi anbefaler alle våre studenter å gjøre seg kjent med studenthåndboken, som inneholder informasjon om rettigheter, råd og veiledning, samt informasjon om tilrettelegging og fritak fra emner.

Semesteravgift og Litteratur

Selve utdanningen er gratis, men det påløper en semesteravgift på kr. 1800,- som dekker blant annet medlemskap i Studentsamskipnaden og frivillig medlemskap i Organisasjonen for Norske Fagskolestudenter (ONF). Som student får du også tilbud om gratis nedlasting av Office 365 ved studiestart, og tilgang til alle velferdstjenester og studentrabatter som tilbys til studenter gjennom SSN.

Du kan forvente å motta ditt velkomstbrev i løpet av utgangen av juni 2024.
I mellomtiden kan henvendelser sendes til fagskolen@vtfk.no