Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger ved Fagskolen Vestfold og Telemark

Ledig stilling faglærer  bygningsautomatisering, 100% fast stilling

Vi ser etter deg som har kompetanse innenfor fagområdet bygningsautomatisering. Vi nevner eksempelvis: klima- og energistyring, bygningsfysikk systemintegrasjon, EKOM og/eller tegne og simuleringsverktøy/AutoCAD/BIM. Andre kompetanser kan være innenfor energiproduksjon- og distribusjon og elektriske installasjoner.

Søknadsfrist 29. mai

Les mer og søk her

 

Ledig stilling realfagslærer - matematikk og fysikk, 100% fast stilling

Vi ser etter deg som har kompetanse innenfor matematikk, fysikk og/eller elektrofag.

Det er en fordel om du har erfaring fra bransje/elektro eller teknisk bakgrunn og utdanning på master/bachelornivå. Du må ha pedagogisk utdanning. Har du ikke det, må det påbegynnes innen 2 år fra ansettelsestidspunktet, og avsluttes innen 4 år. (PPU/PPF).

Søknadsfrist 29. mai

Les mer og søk her

 

Ledige stillinger som elkraftlærer - 2 stillinger begge stillingene er 100% fast stilling

Vi ser etter deg som har kompetanse innenfor ett eller flere av fagområdene innenfor elkraftutdanningen. Vi nevner eksempelvis: elproduksjon- og distribusjon, kraftelektronikk, installasjonssystemer og automatiserte anlegg, klima- og energistyring, systemintegrasjon o.l.

Fagpersoner med fartstid fra elektrorelatert fagfelt ønskes inn i vårt fagmiljø. Det er ønskelig med elkraftrelatert utdanning på master/bachelornivå, og en fordel om du har pedagogisk utdanning. Har du ikke det, må det på begynnes innen 2 år etter ansettelsesdato, og avsluttes innen 4 år. (PPU/PPF).

Søknadsfrist 29. mai

Les mer og søk her