Overnattinger for studenter

Her finner du informasjon om overnattingsmuligheter for deg som er nettstudent og kursdeltaker.

Campus Bakkenteigen i Horten

Hvis du skal overnatte i forbindelse med studiestedet vårt i ved campus Bakkenteigen i Horten, bør du sjekke hoteller både i Horten og Tønsberg, da det ligger ca midt i mellom med gode bussforbindelser. Et greit hotell er imidlertid Thon hotell i Horten

Ønsker du bruke bobilparkering eller campingplass, klikk her

Campus Kjølnes i Porsgrunn

For studenter ved campus Kjølnes i Porsgrunn, har vi rammeavtale med Comfort hotel i Porsgrunn sentrum. Her kan du booke på nett. Se infoboks til høyre.

Et annet alternativ er Hotell Vic, sentralt beliggende i Porsgrunn.

Et rimelig alternativ i Porsgrunn:

Olavsberget camping: Flere studenter kan gå sammen om en hytte for å gjøre det så rimelig som mulig. Olavsberget camping er en liten perle innerst i Eidangerfjorden som ligger ca. 3 km. fra skolen.

Beskrivelse: Vi har hytter på 20m2, der er det sengeplass til 4 personer, det er kjøkkenkrok og et lite bad med wc og vask. Hytta koster kr 785.- pr døgn, det er dyner og puter så ta med sengesett (dynetrekk-putevar og stretch laken). Dere må dusje på sanitærannlegget da trenger dere 10.- kroner. Sengesett kan leies hos oss kr 90.- pr sett. Det er varmt og kaldt vann på hyttene. Er det mer dere lurer på så ring eller send en mail.

Henvendelsen gjør du direkte til campingplassen, si at du eventuelt vil dele hytte med andre fra Fagskolen Telemark. Husk at det er et begrenset antall hytter.

For høstens samling er det selvfølgelig også mulighet der for telt og campingvogn/ bobil.

Se kart

Hjemmesiden deres med kontaktinformasjon finner du her.