Stor økning i antall førstevalgssøkere

Det er med stor glede vi ser på søkertallene fra samordnet opptak. Totalt har vi 35,8% økning i antall førstevalgssøkere i år sammenlignet med fjoråret. Sammenlignet med andre fagskoler i landet er dette den fjerde største økningen. Det er vi svært stolt over!
student

Tallene fra samordnet opptak er klare og det er en stor glede for oss å se at vi øker betydelig i antall førstevalgssøkere. Søkertallet er størst blant våre tekniske fag og nettstudiene skiller seg godt ut med gode søkertall.  Les mer om tallene fra samordnet opptak her

Statikkstikk hentet fra samordnet opptak

 

Liste over topp 5

 

Vi jobber nå med å få plassert inn flest mulig av søkerne til våre studieplasser, og ønsker å gi flest mulig et fagskoletilbud fra høsten av. 

25. mai kl 9 åpner samordnet opp suppleringsopptaket og vi kommer til å legge ut flere plasser til flere av våre tilbud.

Følg med!

 

"Det er hyggelig å registrere at Fagskolen Vestfold og Telemark er blant vinnerne når det gjelder økning i søkertallet etter utløpet av søknadsfristen til studier for neste studieår. I en sektor som har gått litt tilbake i totalt antall søkere, har vi en økning på hele 35,8% førstevalgssøkere. Godt arbeid av mange gode medarbeidere har gitt dette gode resultatet, som føyer seg inn i rekka av økning år for år de siste ti åra. Hurra!", sier rektor Jens Christian Thysted