Nettbasert med samlinger
Studiet varer
1 år
Studiepoeng
30
Studiested
Horten
Studiestart
August 2025
Kurskode
FAL06N
Kjøkken- og restaurantledelse gir 30 studiepoeng, og tilbys som en nettbasert utdanning på deltid over ett år med to fysiske samlinger á to og tre dager. Det er henholdsvis én to-dagers fysisk samling i første semester og en tre-dagers samling i andre semester. Utdanningen er lagt opp slik at du som student kan bo hvor som helst og gjennomføre utdanningen. Det er en studieform som egner seg når du er i jobb.
Faginnholdet i utdanningen er utviklet i tett samarbeid med aktører innen kjøkken – og restaurantvirksomheter, lokalt og nasjonalt. Fagskolen samarbeider med NHO Reiseliv, Fellesforbundet, Norske Kokkers Landsforening, Greveskogen VGS programområde restaurant- og matfag, Vestfold fylkeskommune, fag- og yrkesopplæring, opplæringskontorene for reiseliv, restaurant og matfag i Vestfold og Telemark, Quality Hotel, Thon hotell, Scandic Park, Color Line, sykehuset i Telemark avd. Ernæring, service og systemledelse, ISS catering, samt flere aktører fra næringslivet.