Vi søker markeds- og kommunikasjonsleder

Vi ser etter en kollega med allsidig erfaring fra markeds- og kommunikasjonsarbeid, som vet hvordan kommunikasjon kan brukes som et strategisk verktøy, og som er god til å jobbe operativt gjennom ulike kanaler for å få fram et budskap. Vår nye markeds- og kommunikasjonsleder har lyst til å være med å utvikle kommunikasjon som blir lagt merke til og snakket om blant våre målgrupper. Fagskolen Vestfold og Telemark har mange interessenter, og vår kommunikasjon vil rette seg mot målgrupper som søkere til høyere yrkesfaglig utdanning, studenter, myndigheter, fylkes- og kommuneadministrasjon, bransje- og interesseorganisasjoner og andre offentlige og private aktører. Et mål er å skape og opprettholde et engasjement for vår virksomhet blant disse viktige målgruppene, og bidra til vekst i søkningen til studier hos oss.

Som markeds- og kommunikasjonsleder vil du få en viktig rolle i vår organisasjon, i en sektor som skal bidra til å dekke samfunnets behov for kompetent arbeidskraft. Stillingen vil være 100%, hvor en andel vil være undervisning og administrative oppgaver.

Du vil arbeide «høyt og lavt», og med mangeartede oppgaver. En del av stillingen kan være knyttet til undervisning i tekniske fagskoleutdanninger eller andre oppgaver.

Arbeidsoppgaver

• Utvikling av kommunikasjonsstrategi og markedsplaner for Fagskolen Vestfold og Telemark
  • Identifisering og planlegging av  kommunikasjons- og markedsaktiviteter, og være ansvarlig for gjennomføring av disse
  • Innholdsproduksjon til tradisjonelle, digitale og sosiale medier
  • Publisering i, og redaktør for, egne kanaler
  • Mediekontakt og mediehåndtering
  • Deltagelse på konferanser, karrieredager og andre samarbeidsarenaer
  • Deltagelse i salgs- og markedsarbeid, nettverksbygging og kontaktskapende aktiviteter
  • Deltagelse i undervisning i emnet ledelse, økonomi og markedsføring, eventuelt andre aktuelle oppgaver.
  • Bidrag i utvikling av nye utdanningstilbud

Kvalifikasjoner

• Minimum 2-3 års erfaring fra strategisk og operativt markeds- og kommunikasjonsarbeid
  • Gode ferdigheter innen innholdsproduksjon for sosiale medier og andre digitale flater
  • Evne til å finne gode historier og formidle dem på engasjerende vis
  • Meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
  • Relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå
  • Salgserfaring og nettverk i regionen
  • Erfaring fra utdanningsinstitusjoner er en fordel.

For å lykkes i stillingen er det viktig å kommunisere og arbeide godt sammen med ulike aktører på ulike nivåer. Vi tror vår nye kollega er idérik og løsningsorientert og trives med å presentere og være synlig. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

• En svært selvstendig og allsidig stilling hvor du er tett på beslutningene og bidrar til utviklingen av en virksomhet i vekst
  • En variert arbeidsdag med et bredt spekter av oppgaver
  • Fleksible arbeidstidsordninger