Studentinvitasjon Industriuka

Industrien i vår region har stor glede av og nytte av utdanningsmiljøene og trenger mye ny kompetanse for å lykkes med utvikling og omstilling.
Vi vil derfor invitere alle studenter med på Industriuka, som vi jobber med å utvikle til Norges viktigste møteplass for grønn industri.

Industriuka i år – 2.-6.november inneholder mange spennende arrangement. All informasjon om disse og lenker til påmelding ligger på nettsidene under www.industriuka.no.

Det er også flere gratis arrangement som det er bare å melde seg på på nettsidene.

De fleste arrangementene streames men det er også mulighet for fysisk deltakelse med smittevernregler ivaretatt.

Mange av arrangementene er gratis. Det er deltakeravgift på Industridagen 3. november og Offshoredagen 4. november. Disse arrangementene foregår i Ælvespeilet og her møter dere også flere bedrifter på stands. Til disse arrangementene vil vi gjerne tilby rabattert deltakelse til studenter:

Ordinær pris                          Studentpris

Industridagen 3.november

Fysisk deltakelse                                kr.1.100 inkl. lunsj                  kr.500 inkl. lunsj

Digital deltakelse                               kr.300                                     kr. 150

Offshorekonferansen 4. november

Fysisk deltakelse                                kr.1.100 inkl. lunsj                  kr.500 inkl. lunsj

For studentpåmelding til de to arrangementene Industridagen og Offshorekonferansen, send epost med navn, epost og tlf nr. til katalin@greenindustrycluster.no og oppgi at du er student og hvilket arrangement du vil melde deg på, og om du kommer fysisk eller vil være med digitalt. Du vil få tilsendt lenke til digital deltakelse på epost.

For øvrige arrangement som er gratis melder du deg på online på nettsidene til Industriuka.

Vi håper å se dere!

Irene Siljan Vestby